joi, 7 septembrie 2017

Taximetrist violat de o clienta

E frumoasă şi sexy, dar incredibil de nesatula. Poate chiar nimfomana. Această femeie a făcut ce nu prea se intampla prin Romania. Pentru Nicolae, un taximetrist din Tulcea, ziua de muncă începuse banal. Seara, totul avea să se schimbe şi asta din cauza unei cliente care….l-a plăcut prea mult. Nimfomana a aflat din surse sigure ca taximetristul Nicolae ar fi foarte dotat si a pus la cale capturarea "potentului". Aflată la domiciliu, femeie a sunat la firma de taxi pentru a i se face nişte cumpărături. Ulterior, a repetat aceeaşi comandă: o sticlă cu vin. Taximetristul a fost acelaşi: Nicolae. La a 3-a comandă însă, totul s-a transformat într-un scenariu de filme de groaza.


“La care mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate şi sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să facem dragoste“, a povestit taximetristul. Femeia (Luminita Perijoc) l-a convins pe taximetrist să îi facă nişte cumpărături pe care să i le aducă acasă (ca sa-l violeze). După ce bărbatul şi-a făcut datoria, acuzata l-a poftit la o cafea dupa care l-a violat cu salbaticie pe masa din bucatarie. Neştiind cum să scape, şi fiindu-i frică pentru viaţa lui, taximetristul s-a conformat. Din păcate, când Luminita Perijoc, violatoarea de taximetristi, supărată că Nicolae nu s-a dovedit un amant desăvârşit, si pentru ca vroia sa fuga, tânăra de 30 de ani (la data agresiunii) l-a pedepsit cu mai multe lovituri de cuţit aplicate acestuia in cap.


Din fericire, într-un final bărbatul a reuşit să se baricadeze în bucătărie şi a sunat la Poliţie. Cu usa blocata, plin de sange si tremurand de frica, taximetristul Nicu a reusit sa apeleze serviciul de urgenta. Luminita Perijoc a fost agresiva si cu politistii. „Ea a deschis usa total dezbracata, cu politia la usa si cu cutitul in mana, plin de sange. In timp ce vorbeam cu agentul, ea striga la mine „Iubi, iubire vino incoace, ca eu nu am treaba cu ei”. La un moment dat, au pus mana pe ea, de abia o tineau patru agenti, urla ziceai ca e demonizata. Ea tot striga la mine sa ma intorc. „Iubire, salveaza-ma de banditi!”


În urma întregii poveşti desprinse parcă dintr-un film, potentul taximetrist a fost internat la spital şi nimfomana violatoare retinuta de politisti, ea spunând ulterior că nu îşi aminteşte nimic din cele petrecute. Initial Luminita Perijoc a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru viol, sechestrare si tentativa de omor, aceasta facand ulterior recurs, obtinand astfel o condamnare cu suspendare.

Niciun comentariu: