marți, 29 august 2017

Ce inseamna clienta falsa?

În subteranele economiei romanesti, activează, printre indivizi preocupaţi de tot felul de chestii aducătoare de profit – contrabandă cu motorina furata, contrabanda cu tigari, trafic de droguri, evaziune fiscală, furturi de tot felul, înşelarea partenerilor comerciali şi a angajaţilor etc, şi industriaşele sexului, cu tot cu proxeneţii lor. Ce inseamna clienta falsa? Clienta falsa e o curva si o betiva notorie care are rolul de a se integra printre clientii unui club, bar, unei carciumi pe romaneste si de a da impresia ca acel loc este unul aglomerat. Clienta falsa are o atitudine pozitiva aratand buna-dispozitie si placerea de a se afla in locul respectiv. Ea are ca responsabilitati intretinerea unei atmosfere placute in club si interactionarea in mod pozitiv cu clientii. Cam aceleasi "indatoriri" pe care le are si o dama de companie.


Câte firme care funcţionează sub o formă sau alta ca paravan pentru prostitutie si proxenetism sunt în evidenţa organelor fiscale? Ce calificare profesională le dă dreptul acestor persoane să fie remunerate pentru servicii denumite generic masaj erotic, dama de companie, clienta falsa? Termenul de "masaj erotic”, "dama de companie" sau "clienta falsa" nu apare ca obiect de activitate în codul CAEN (clasificarea activitatilor din economia nationala). Un proxenet sau o proxeneta "mascheaza" intotdeauna activitatile de prostitutie si proxenetism cu ajutorul unei firme si cu titluri pompoase sau inexistente. Sumele de bani obtinute de pe urma activitatilor de prostitutie si proxenetism sunt reciclate tot printr-o firma cu activitate aparent onoranta.


Clienta falsa inseamna o rapandula, o zdreanta cu aparente de femeie serioasa. "Nu stiam ca se practica si in magazine, stiam doar notiunea de clienta falsa prin cluburi dar in cu totul alt scop (acela de a angaja fete frumoase ca sa atraga clienti)". Multi patroni, putem afirma cu certitudine ca majoritatea patronilor angajeaza curve pe post de vanzatoare, lucrator comercial sau ospatarita. Curvele care lucreaza prin baruri sau cluburi, primesc generic "calificari" de genul "dama de companie", "hostess" sau "clienta falsa". E bine de stiut totusi ca, cele mai mari curve nu sunt angajatele din baruri, cluburi sau restaurante, ci angajatele din multinationale. In sfarsit, daca vrei sa sti ce inseamna clienta falsa, nu intreba o curva, nu cere lamuriri uneia care a lucrat ca "dama de companie" sau "animatoare" prin obscure cluburi.din Occident.

Niciun comentariu: