luni, 21 august 2017

Tanara si nelinistita

In noaptea de luni spre marti, 12/13 septembrie 2016, tanara blonda, Badea Alina, cu silicoane si rujata excesiv peste buzele cu implant de botox, de 28 de ani, din Albota, a baut peste masura prin mai multe cluburi din Pitesti. Nu i-a fost de-ajuns, iar la prima ora a intrat intr-un alt bar din centru orasului si a mai cerut ceva de baut. N-a mai apucat sa ia insa nicio gura, pentru ca s-a prabusit din picioare, fiind la un pas de coma alcoolica. O patrula a Politiei Locale Pitesti a fost solicitata de trecatori si a incercat sa o ajute. Doi politisti au incercat sa o "redreseze", misiune imposibila, tanara fiind beata crita a cazut peste cîteva ghivece cu arbusti ornamentali aflati în apropiere, în care si-a si prins parul la un moment dat.


Tanara siliconata bause atat de mult, încît nici macar nu mai putea sa vorbeasca. Politistii care au ajuns la fata locului cu greu au putut afla de la ea cum o cheama si cati ani are, deoarece, din cauza betiei, se exprima cu greutate si nu pronunta bine cuvintele. Avea limba foarte obosita. Degeaba au încercat politistii locali sa o ridice de cîteva ori de pe jos si sa o aseze pe un scaun! Tînara facea ce facea si cadea de pe taburet, deoarece nu  mai avea putere sa stea nici în fund, din cauza bauturii. Pana la urma, ca sa nu se loveasca în cadere, au lasat-o întinsa pe pavele. Tot politistii au fost cei care au sunat la 112 si au solicitat venirea ambulantei, pentru a-i acorda primul ajutor fetei.


Oamenii legii au aflat ca Alina Badea petrecuse toata noaptea prin cluburi, unde bause foarte mult, iar dimineata, în loc sa mearga acasa, a intrat în alt bar, comandîndu-si din nou ceva de baut. La scurt timp, alcoolul consumat si-a spus cuvîntul, iar tînara, care nici macar nu se mai putea tine pe picioare, a dat o reprezentatie pe cinste în fata trecatorilor. Se pare ca tanara are ceva pe suflet si bea de suparare. Era însarcinata în 4 luni si iubitul ei a parasit-o. A fost la judetean pentru chiuretaj dar nimeni de acolo nu s-a uitat la ea.


În ciuda situatiei în care se afla, ea a avut mare grija de pantofii si geanta de fite. Desculta, strîngea în mîna pantofii cu tocuri foarte înalte si poseta Coco Chanel. Alina a fost pusa pe targa si dusa de ambulanta la Spitalul Judetean Arges, unde i-a fost pusa o perfuzie si a beneficiat de un tratament de specialitate. La un moment dat, conform celor care o îngrijeau, fata a spus ca merge la toaleta, si-a luat geanta si a fugit din spital, probabil nedorind sa mai dea alte explicatii medicilor.


Se pare ca, domnisoara Alina Badea frecventa pentru diverse activitati mai multe tari, cu preponderenta Italia. Botox si silicoane nu iti permiti, si nici nu iti trebuie daca lucrezi pe plantatie la cules de capsuni, Alina e din acelea care cauta Gina Felea si multi alti proxeneti din Arges. TAnăra figura pe lista celor care în iulie 2008 au obţinut permisul fraudulos, în „Scandalul permiselor din Argeş“, tot în septembrie 2008, provocînd accidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa un om. Avea pe atunci doar 20 de ani. 


Alina reloaded sau cum fura o blonda un Mercedez

Frumoasa noastra botoxata si siliconata Alina Badea, recidiveaza in august 2017, cand aflata fiind pe DN 65 B, in prelungirea Craiovei, face cu mana semn soferului unui Mercedez pe care il roaga sa o ia la ocazie. De data aceasta Alina a "imbulinat-o", poliţiştii i-au întocmit dosar penal, după ce, aflându-se sub influenţa alcoolului, a furat si condus aceasta maşină fara sa posede permis de conducere (permisul il avea suspendat), masina cu care, ulterior, ar fi acroşat uşor un alt autoturism pe autostrada A1. Un bărbat din comuna Bradu, jud, Arges, a sunat la 112 şi a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, a oprit maşina şi a luat cu el o tânără care susţinea că se simte rău. Bărbatul a oprit maşina să cumpere o sticlă de apă şi a lăsat cheile în contact. Când a revenit a constatat că tânăra fugise cu maşina.


La ora 16,15, maşina în cauză a fost văzută pe autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), la kilometrul 56, unde ar fi acroşat uşor un alt autoturism, Alina continându-şi drumul, in final fiind capturata la km 12 de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS), dupa ce aceasta a parcurs 100 de kilometri si a ramas fara motorina in rezervor. In urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, de 28 de ani, din Albota, judeţul Argeş, aflată la volan, avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alina Elena Badea nu este la prima ispravă de acest fel. Anul trecut a mai furat o maşină, în acelaşi mod, iar în urmă cu nouă ani a provocat un accident mortal.

"A oprit s-o ajute...cand a vazut cum arata s-o fi gandit omul c-a dat norocul peste el si iese cu love :))) Oricum mafioata rau fata asta , eu zic s-o mai lase libera sa vedem ce mai face in viitor. Devine interesant." - comentariu pe www.curier.ro.  N-ai tu idee ce mafioate are Argesul, Alina e "pistol cu apa" pe langa "matroanele" din Arges. In Arges, o curva si o betiva notorie care are "fetite" la produs, "cumpara" (corupe) un politist cu o ciorba si cateva beri.

Surse:

adevarul.ro
stiripesurse.ro
www.dcnews.ro
romania.tv
www.stiripesurse.ro
sursata.ro
www.jurnaluldearges.ro
www.universulargesean.ro
miscareaderezistenta.ro
www.mondonews.ro
www.curier.ro
stireazilei.com
www.b1.ro

Niciun comentariu: