miercuri, 8 martie 2017

Alizée Jacotey

Alizée Jacotey, nascuta la 21 august 1984, Ajaccio, Franta este o frumoasa cântareata frantuzoaica, fiica unui inginer de calculatoare si a unei femei de afaceri. Alizee are un frate mai mic, pe nume Johann si este maritata cu cântaretul francez, Jeremy Chatelain. cantaret cu care ea are o fetita pe nume Anny-Lee. Înca de la vârsta de 4 ani, Alizée a luat lectii de canto, teatru si dans. În 1995, la vârsta de 11 ani, Alizée a câstigat un concurs de colorat organizat de Air Outre Mer, o companie ce e acum achizitionata partial de SwissAir. Desenul a luat primul loc si a fost reprodus pe cabina unui avion al companiei care a fost numit dupa numele ei. De asemenea, ea a câstigat si o excursie în Maldive.


Aflând ca doi producatori, Mylène Farmer si Laurent Boutonnat, sunt în cautarea unei voci tinere care sa le interpreteze o melodie, Alizée a trimis caseta cu înregistrarea emisiunii, ajungând sa cânte melodia devenita astazi hit, "Moi... Lolita". Alizée si-a facut debutul muzical cu melodia "Moi... Lolita", primul single extras de pe albumul Gourmandises. "Moi...Lolita" este cea mai de succes melodie din cariera sa pana si in momentul de fata. Hitul s-a bucurat de succes în majoritatea tarilor din Europa, dar si în unele parti din Asia, ajungând în topuri în multe tari. Alizée este cunoscuta din Franta si pâna în Mexic, Spania, Italia, Germania, Japonia, Taiwan.


În perioada în care nu mai cânta, Alizée a primit o multime de mesaje de la fanii mexicani, fapt pentru care a decis sa mearga anul acesta si în tara lor. Evenimentul s-a produs în martie, când urma sa aiba loc o sesiune de autografe. A petrecut acolo 4 zile, însa sesiunea nu a mai avut loc. Erau asteptati 500 de oameni, însa au venit mai bine de 4000 si, din motive de securitate, a fost anulata. Dar le-a promis ca se va întoarce pentru a sustine o serie de concerte. Lucru pe care l-a si facut.


Dupa concertul din 18 mai din Rusia, luna iunie a fost destinata concertelor în Mexic, unde a fost primita foarte bine. A scos si o noua varianta a albumului "Psychédélices", continand piesele, plus un DVD cu imaginile din calatoria precedenta în Mexic, dar si cele 4 videoclipuri de pana acum. Tot în Mexic a cântat si în premiera noua versiune a piesei "La Isla Bonita", un hit al Madonnei. Chiar daca a fost portretizata în primele doua albume ca având o imagine de lolita, ca fiind sexy, Alizée a reusit sa-si mentina o buna imagine publica. Spune despre ea ca este o persoana timida, rezervata, foarte curioasa si generoasa. Chiar daca are o cariera de cântareata, ea prefera mai mult sa danseze.


În 2003 Alizée l-a cunoscut pe Jérémy Châtelain, un fost participant al emisiunii "Star Academy". S-au îndragostit, casatorindu-se în secret pe data de 6 noiembrie 2003. Pe data de 29 aprilie 2005, primul lor copil s-a nascut, o fetita superba pe nume Anny-Lee, pe care încearca sa o protejeze cât mai mult de viata publica. Actualmente, familia se afla în Paris.

Alizée poze





Niciun comentariu: