luni, 3 aprilie 2017

Gina

Cine este Gina Felea? Gina Felea este o "patroana" care cauta persoane interesate sa lucreze la ea in club, mai exact Felea Gina angajeaza fete care nu stiu "limba" dar stiu ce sa faca cu "limba". Nu e mai corect spus matroana Gina Felea? Pentru ca, ca ea sunt multe si multi in Italia. Acum cand gradul de indobitocire al omului tinde spre cel mai inalt nivel, nu e greu ca aceste "patroane" sa pacaleasca fete care nu cunosc adevarul. Cu cat un popor e mai indobitocit cu atat e mai usor de manipulat si prostit. Gina Felea poate ca e inca o "patroana"  care infiinteaza firme (night cluburi) si care mimeaza activitati firesti, normale si banale, lipsite de aspect penal sau imoral.


Saracia, ca factor social, are probabil influenta cea mai mare asupra traficului de fiinte umane. Din dorinta de a câstiga bani, persoanele, în majoritate covârsitoare fiind fete, se lasa convinse de propunerile devenite banale de acum de a merge în strainatate la munca pentru a face bani. Naivitatea reprezinta o cauza mult mai putin reprezentativa în acest moment, având în vedere numarul mare de cazuri mediatizate. Este aproape imposibil de crezut ca fetele care au fost tentate si au dat curs ofertelor de munca în strainatate în ultima vreme nu au luat cunostinta de astfel de cazuri din mass-media.


"Patroana" Gina Felea, uita sa specifice ca, fiecare local de genul celui prezentat de ea, are un loc numit "privat". "Acilea la privata", fata, dupa ce "abureste" clientul se retrage cu el pentru niste treburi rusinoase. Probabil acest amanunt ii scapa intentionat "patroanei" in filmuletul de prezentare, urmand ca ulterior el, amanuntul scapat, omis intentionat, sa fie prezentat prostutelor care cad in capcana "patroanei" Gina. O patroana de genul Ginei in general nu "lucreaza" niciodata singura, aici vorbim de o retea cu multiple ramificatii.


O patroana gen Gina Felea poate sa omita intentionat sau sa ascunda in totalitate multe amanunte. Gina Felea poate sa faca parte dintr-o retea de trafic de persoane si proxenetism. Traficantii de persoane nu îsi aleg la voia întâmplarii victimele. Au transformat cumpararea, vânzarea si exploatarea oamenilor într-o profesie de excelenta. Au reguli nescrise, dar foarte explicite si eficiente, metode atent elaborate pentru recrutarea, transportul si exploatarea victimelor. "Persoanele straine care incearca sa acapareze fetele doar pentru ca au nevoie de ele...", pai tu nu ai doar nevoie de ele?


Traficul de fiinte umane a dobândit, în ultimii ani, dimensiunile si particularitatile unui fenomen social transnational, responsabil pentru multe drame umane, pentru suferinte devastatoare provocate victimelor, fie ele exploatate pentru munca fortata, pentru oferirea de servicii sexuale, pentru practicarea cersetoriei ori pentru alte scopuri criminale. În acelasi timp, traficul de fiinte umane reprezinta un fenomen de criminalitate organizata care nu cunoaste granite, o infractiune grava prevazuta si pedepsita de legislatia celor mai multe tari. Gina Felea poate sa fie doar proprietara unor night cluburi dar stim cu totii ce inseamna "dama de companie".


"Patroana" Ginuta Felea uita intentionat sa specifice ca ea face parte dintr-o structura manipulativa care implica multi oameni (suboameni) si care de multe ori e capabila de orice. Si proxenetii veritabili recruteaza "dame de companie", numai ca in cazul lor, in momentul in care ajungeti acolo, la aceste night cluburi, vi se da o bataie buna pentru "inaugurare", apoi vi se ia actele, ... si dupa, pe camera la "impins vagoane". Proxenetul, proxeneta sau matroana, sunt niste fiinte primitive care racoleaza fete prin intermediul caruia acestia sa-si depaseasca conditia. De multe ori, proprietarul sau administratorul unui night club sau al unei dicoteci e proxenet. Asta e si ideea, ei vor sa fie vazuti drept antreprenori de succes, nu niste fiinte primitive care racoleaza fete pentru prostitutie.

Niciun comentariu: