miercuri, 23 august 2017

Culmea nesimtirii

Culmea nesimtirii e sa te "salte" mascatii de la domiciliu si sa te introduca in arest, pentru ca exista "suspiciunea rezonabila" ca ai fi proxenet, si tu dupa ce ai iesit (posibil pe cautiune), sa afirmi ca ai fost la greci, nu la "mititica". Am o curiozitate specifica varstei, fosta ta contabila, ti-a fost doar contabila, sau avea si "calitatea" de "fetita"? Făţarnicul (sau faţarnica) se da intotdeauna cine nu e. Legile morale sancţioneaza fiecare abatere de la reguli, de la acel set de norme care guverneaza societatea. Legea penala nu pedepseste cum pedepseste legea morala. Borfasul sau escroaca care are "fetite" la produs, se teme de legile morale, asta e motivul pentru care minte cu nerusinare, afirma senin ca "a fost la greci". "Legile morale pedepsesc mai iute si mai tare decat legile penale" - Honore de Balzac. Curvele "se incoţopenesc" pentru palmares, pentru scara ierarhica, pentru pozitie sociala, pentru bani si alte bunuri materiale.


Poate ca asa se zice acum, cand ajungi in arestul politiei, "am ajuns la greci" sau "am fost la greci" dupa ce ai iesit. Romania e plina de curve parvenite care si-au depasit conditia sociala, financiara si materiala, prin prostitutie, curve care, culmea nesimtirii, au devenit aparatoarele unor concepte care n-au nicio legatura nici cu profilul lor moral si nici cu trecutul. Curva e inutila si obositoare, simuleaza si manipuleaza, are comportament diversionist, personalitati multiple, toxicizeaza societatea, pentru ea barbatul e o cantitate neglijabila, o carpa de care doar se foloseste. "Codoşul" (proxenetul) cunoaste aceste particularitati care definesc curva pentru ca si el la randul lui e tot o curva de om.


"Am fost la greci!!!" Asta e chiar culmea nesimtirii. Cum poti sa afirmi asa ceva, cand exista martori care au vazut mascatii cand te-au bagat la duba si cand numele tau apare intr-un document oficial al politiei, intr-o lista cu persoane banuite de proxenetism? Nu esti bagat la arest fara probe, fara dovezi sau pe romaneste, "nu iese fum fara foc". Disperati si disperate ca tine care au "fetite" la produs si care cauta sa-si cladeasca o imagine de om cinstit si integru, pentru a putea parvenii, sunt multi si multe in ţarisoara asta. In Romania nu te imbogatesti din munca cinstita.

Niciun comentariu: