duminică, 5 iulie 2020

Romania lui Dinca

Despre rețelele de prostituție din Romania nici nu e nevoie să ne informeze mass media, pentru că în comunitățile mici, membrii acestor clanuri sunt arhicunoscuți, doar politia nu-i stie sau se preface ca nu-i stie. Este un adevăr pe care îl știe aproape toată lumea dar tot aproape toata lumea tace complice. Dacă însă ai 15 ani, sau ești din alta localitate, nici nu îți dai seama că ăla care te întreabă dacă ai un ceas, sau un foc, sau intră în vorbă cu tine pe Facebook este doar vârful unui iceberg, care te va transforma dintr-o elevă strălucită într-o curvă violată în grup, de câteva ori pe zi, (asta pentru inceput) ca să îți intre bine în cap că ești pe cale sa devi doar o bucată de carne, fără voință, fără puterea de a ieși din paradigma pe care ți-o pregătesc peștii ... sau matroanele.


Modalitatile prin care proxenetul sau matroana (e bine de stiut ca ambii pozeaza in ”antreprenori” de succes, daca au sau administreaza firme, de regula cluburi de noapte) racoleaza fete pentru prostitutie sunt foarte variate. Anunturi in ziare de genul „recrutăm tinere fete, dansatoare, balerine pentru ţara X. Plecare imediată”; „Dansatoare profesioniste, Cipru, 2000 euro pe lună, nu e nevoie de experienţă, recomandări sau şcoală de dans”, „Picoliţe Italia, Spania, Cipru, Dubai, salarii peste 1500 euro. Pentru fetele certate cu părinţii oferim cazare până la plecare” etc, Chelneriţe, bucătărese pe vase de croazieră, menajere. Toate acestea sunt oferte false de locuri de muncă, aceste locuri de munca nu exista sau daca exista sunt doar un paravan


Pe langa aceste oferte false de locuri de muncă, perfidul proxent sau matroana din Romania scoate la interval si pachetul cu iluzii, care contine urmatoarele: transportul, cazarea si mancarea sunt gratis. La varsta ta inca n-ai aflat ca nimic nu e gratis pe lumea asta. Proxenetul sau matroana se laudă cu persoane de contact bine „poziţionate” în străinătate sau cu alte "abureli", „am mai trimis fete, s-au întors, şi-au luat şi casă…”; „poţi câştiga 2.000 euro pe lună cel putin”; „ o fată frumoasă ca tine, cu meseria ta de… poate să câştige mulţi bani în ţara X”; „în România nu te poţi realiza” etc.  Daca nu reusesc sa te convinga ei incearca sa creeze o stare conflictuala intre tine si parintii tai sau oricine incearca sa-ti arate si sa-ti explice adevaratul caracter si interes al proxenetului, cu texte de genul: "parintii tai nu te iubesc", "prietenii tai sunt invidiosi" ...


“Criminalii din ziua de azi sunt foarte flexibili, destepti si educati. Au bani si abilitatea de a comunica unii cu altii” - Max-Peter Ratzel, fost director Europol. Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire, ca un paravan. Proxenetii (sau matroanele) cei mari au firme (nu in toate cazurile societate comerciala cu obiect de activitate club de noapte) prin care recicleaza banii proveniti din prostitutie si proxenetism. Proxenetii cei mici de regula ajung la puscarie, ei sunt "pionii de sacrificiu". „Scopul suprem pentru multi infractori de top este sa fie considerati oameni de afaceri de succes. Aceste persoane lasa infractiunile violente si agresive pe seama unor grupuri mai putin structurate si primitive“ - Max-Peter Ratzel, fost director Europol.


Proxenetul satului (ala care a pleacat la "greci" cu duba mascatilor) sau matroana satului (aia care de regula a fost casatorita cu un puscarias deloc deranjat ca ea s-a "ridicat" din cenusa drumului cu fundul ei absolut universal - in sensul ca si l-a dat neaparat pentru a parveni, pentru a-si depasi conditia materiala, financiara si sociala prin prostitutie) vor sa fie considerati oameni de afaceri de succes. Astia "cumpara" orice si aproape pe oricine, aproape pentru ca mai sunt si oameni cinstiti pe lumea asta, care nu se "vand" pe o ciorba si cateva beri. Proxenetul sau matroana satului ți-a spus că o să fii chelneriță într-un bar de noapte, și tu ai luat ăia 95 de euro de la ei, banii de biletul de autobuz. O sa dai inapoi 9500 de euro doar pentru bilet.


Te-ai urcat în autobuzul către Spania, emoționată, ai traversat toată România, te miri și tu câtă grijă au șoferii de tine, ți-au dat un loc chiar în față, stau cu ochii geană pe tine, ce oameni cumsecade, gândești tu, pentru că nu știi câți bani iau ei pentru cărăușia trupului tău. Traversezi toată Europa, ajungi în sfârșit în Spania, șoferul te-a lăsat într-un peco din Spania, nici măcar într-o autogară, nu ai bani nici măcar să îți iei o sticlă de apă, ești epuizată, nu observi că un tip anost stă cu ochii pe tine, nu ai nici măcar o bancă pe care să te așezi. Esti flămândă, mizerabilă, după atâta amar de drum cu autobuzul, astepti disperata, nu știi limba spaniola, nu ai bani să te întorci acasă, ... dar dupa o zi intreaga de asteptat, apare "salvatorul" tau, PESTELE.


"Am avut pană, m-o sunat văru-miu și o trebuit sa plec" orice scuză e bună, tu oricum te bucuri că cineva îți știe numele, că cineva te-a așteptat, că nu mai ești singură, habar nu ai că libertatea ta și viața ta toată se termină atunci când vei urca în mașina lui Si dupa ce te-ai urcat in masina, nici Alexandru Cumpanasu nu o sa te mai salveze, pentru ca n-are cum. "Ai buletinul la tine? Imi trebuie să îți definitivez contractul", îți ia buletinul și gata, viața ta dispare din arhive, ai încetat să exiști, urma ta prin lume se va șterge încetul cu încetul. "Hai că ți-am făcut rost de un super apartament, mai este o tipă tot din Arges acolo, o să lucrați amândouă la același bar, sper că o să vă înțelegeți, ce mai face văr-tu?"


In momentul in care ajunge in apartament incepe procesul de reeducare si de desfiintare a persoanei, prin violuri, batai si droguri. Si asa devine victima o prostituata. Apartamentul in care "lucrează" împreună cu alte 9 femei este o fabrică de facut bani pentru proxeneti. Dar ea nu stie nimic despre toate astea, ea doar se urca in autobuz, ea nu știe că e plină Spania de femei ca ea, in tara lui Dinca nu se vorbeste despre toate astea. Tara lui Dinca tace complice pentru că poliția tace, biserica tace, televiziunea tace, școala tace, ziarele tac. Rețelele noastre de pești iau femei și le transformă în curve, iau fete de pe stradă, liceence și le transformă în prostituate.


Femeile românce – aceste făpturi vulnerabile ale mentalității, culturii, societății si dreptului românesc, sunt îngropate sub ipocrizia noastră fără fisură. Romancele noastre sunt curvele Europei (cele mai ieftine curve) pentru ca rețelele de trafic de FEMEI, să nu le mai spunem trafic de persoane, pentru că se face mult mai mult trafic cu femei decât cu bătrâni sau bărbați duși la cerșit, cu femei depersonalizate, cu corpuri de femei se face trafic, femei care nu mai au trecut, nu mai au nume. Femeile din rețelele de prostituție au îmbogățit mulți bărbați în toată lumea și din toate timpurile. dar putini stiu ca au imbogatit si multe matroane. In Romania lui Dinca se vorbeste mult despre proxeneti si prea putin despre matroane alcoolice deranjate de adevar, matroane care atunci cand sunt deconspirate, devin peste noapte foarte religioase (de ochii lumii) si in acelasi timp pozeaza in victime.
 

 
Filme despre proxeneti si retele de trafic cu fiinte umane :


Niciun comentariu: