joi, 17 mai 2018

Dama de companie clienta falsa animatoare

Ce inseamna clienta falsa, ce inseamna dama de companie sau ce inseamna animatoare sunt intrebari ce cer lamuriri suplimentare. Animatoarea, dama de companie sau clienta falsa este acea persoana casatorita sau necasatorita care are relatii sexuale aiurea, aleatorii, avand ca scop dobandirea de bunuri materiale, financiare sau de diferite servicii. Întreaga filozofie a vietii sociale si morale are la baza fidelitatea. Fidelitatea nu se confunda cu încapatânarea în teorii si idei, e o calitate exclusiv morala. Fidelitatea îmbraca si forma respectului fata de cuvântul dat. La dame de companie, cliente false sau animatoare sentimentalismul si idealismul se reduce la beneficii. Pudoarea, maternitatea, bunul simt, fac parte din diadema de minciuni cu care curvelor notorii  le place sa se împodobeasca spre a-si mentine intact locul castigat.


Majoritatea romancelor sunt niste prostituate ieftine, sunt curve de meserie (animatoare, dame de companie, cliente false, dansatoare) care nu au bani si care colectioneaza bunastare de la diversi "binevoitori". Aceste "colectoare de samanta", dansatoarea, dama de companie, clienta falsa sau animatoarea, curva mai pe romaneste, traind în conflict cu societatea si actionând mereu împotriva ei, se eschiveaza de la constrângerile social-morale, egoismul ei înabusind complet orice urma de compasiune, si ca urmare, acest fapt poate duce la acte de mare cruzime din partea ei. Actele ei mecanice nu pot fi considerate implicari sincere si dezinteresate. Cu alte cuvinte, curva inseamna zero altruism. O fi zeul declarat al zilelor noastre banul dar nici chiar asa. Elementele ei vitale si în acelasi timp si trasaturile fundamentale ale caracterului sau sunt minciuna, oportunismul, jumatatile de adevar, ascunderea adevarului si disimularea.


Dama de companie se deosebeste de ceilalti oameni, din punct de vedere psihologic, nu printr-o functionare deosebita a proceselor sale psihice si cognitive, ci prin faptul ca actiunile ei au un continut antisocial si imoral. Curvele au tendinta de a percepe realitatea într-un mod neobisnuit si deformat. Curva este formata si socializata în directia comiterii actului antisocial sau imoral, ea reprezinta ultimul grad de inadaptare sociala prin faptul ca scopul ei in viata il constituie curvasareala (curvasareala in sine nu e intotdeauna ceva fizic). O curva, o dama de companie activa social si aparent moral, implicata in evenimente si actiuni firesti, casatorita sau nu, reprezinta doar o mare disimulare. Ca orice curva, dama de companie sufera de sincope a echilibrului afectiv, dezechilibrul afectiv duce la aparitia dependentei de sex nelimitat, asa explica specialistii in domeniu. Deci curva e o nimfomana dusa, dependenta de sex si de barbati.


Care e diferenta intre o dama de companie si o curva? Niciuna. Dama de companie inseamna o curva nimfomana care umbla cu sau dupa diferiti barbati. Doar niste animale cretinoide si nevropate pot sustine ca dama de companie nu inseamna ceva imoral. Daca tu esti ferm convins de faptul ca ”meseria” de dama de companie, animatoare sau clienta falsa se limiteaza doar la a provoca pe cineva la discutii interesante si ca aceasta ”meserie” nu implica aproprieri fizice contra-cost, imi pare rau pentru tine, esti tampit sau infantil, ...sau nascut in ”zodia pestilor”. Curva e doar un odios, monstruos si sinistru personaj, poleit cu aparențe. Sentimentalismul si idealismul curvelor se reduce la beneficii de orice fel. Curva te vrea pasiv, ignorant si cu constiinta adormita, te vrea la fel de "inteligent" ca ea, adica idiot. Daca nu esti asa, stai linistit, nu întoarce vântul pomul, cum întoarce curva omul. Sub spoiala de urbanism si pantomima "argumentelor" consistente, se ascunde o intriganta perfida si ranchiunoasa, cu veleitäti de manipulator oportunist.


Plina de frustrari, ramasa nebagata în seama, curva (animatoarea, dama de companie sau clienta falsa) a intuit ca doar prin aplecarea cracanata la comanda si contra-cost poate sa fie cineva în viata. Evident, curva face tot posibilul sa induca ideea ca traseul sau actiunile ei sunt în deplina concordanta cu moralitatea sau cu binele civic. "Nu e vorba de sex, e vorba de a intelege nevoile oamenilor", daaa, si marmota invelea ciocolata in staniol. Curvele îsi cumpara, de cele mai multe ori, o aura de castitate si nu vor recunoaste în ruptul capului ca trag sau au tras "seva" si alte cele de la mai multi. Nu credeti asta: curva si-o trage cu aproape toti care o ajuta sa prospere, daca interesul o cere, si niciodata din placere. Toate curvele au cordaci (amanti in argou, ”corditori”, "vulcanizatori") Si daca nu au, in curand isi fac. Pentru referinta aveti situatii ipotetice dar in final si pana la urma fapte reale care bat orice film!


Fete romance in occident inseamna in general curve ”la produs”, mai exact dame de companie, cliente false sau animatoare la produs. Femeia moderna este modelata de cultura de consum, care a transformat-o într-o marfa care se promoveaza si se vinde singura. Si conform principiului cerere-oferta, ea se va decide asupra celui care ofera mai mult. Bineinteles ca acest demers de marketing este sustinut si aprobat de niste primate neevoluate care se autointituleaza pe nedrept oameni. Totul e de vanzare acum, cinstea, integritatea morala, virtutiile, sentimentele, etc. Acum totul se reduce la marketing si sexualitate excesiva, este promovat modelul femeii razvratite, independente (independența tot datorita unor prostovani), care se coboara si se tavaleste în troaca sexualitatii ieftine si triviale. Femeia moderna inseamna femeia curva notorie si doar un calcul rece al finantelor. Pentru femeia moderna tu trebuiue sa fi doar un prostanac sau o prostuța care sa satisfaca interese si orgolii supradimensionate.


Ca si concluzie, dama de companie, animatoarea, clienta falsa, dansatoarea exotica sau orice alt tip de curva (exista mai multe forme de prostitutie) e prietena cu toata lumea, si in general nu are prejudecati manifestate sau exprimate, pentru ca interesul o cere, impune aceasta situatie. Cu o tarfa conflictuala care otraveste natura relatiilor umane, sadeste suspiciune si neincredere, spinteca armonia si respectul, instaleaza tradarea si neseriozitatea ca mod de viata, poti trai doar mintindu-te singur si cand te minţi singur îi minţi şi pe alţii. Foarte multi oameni care intra pe acest blog cauta lamuriri in legatura cu ”meseria” asta de dama de companie. Eu cred ca m-am exprimat clar, fara menajamente si cu siguranta lamuriri mai detaliate si mai obiective de atat nu gasiti in alta parte.

Niciun comentariu: