vineri, 17 noiembrie 2017

Aparente

Majoritatea oamenilor isi construiesc o imagine pozitiva cu jumatati de adevar, cu aparente si cu minciuni cosmetizate in speranta ca ele vor capata valoare de adevar. "Tanar cu situatie materiala buna, manierat si cu bun simt, caut partenera de viata. Rog seriozitate". Cam asa suna un anunt-articol intr-un ziar local. Acum, cativa "conceţarani" de-ai tanarului care isi cauta jumatatea, au sunat la redactia ziarului sa le spuna redactotilor ca tanarul in cauza e un monstru - sociopat care isi lega fostele iubite de un stalp si le batea cu biciul sau cu lantul de la gatul vacii. Deci e bine de stiut ca aproape intotdeauna adevarul se afla dincolo de aparente si auto-descrieri. Bine, asta nu inseamna ca lucrurile stau intotdeauna intr-un anumit fel, doar pentru ca sunt relatate de betivii satului sau ai cartierului.


La curve intalnim doar teoria interesului personal, dincolo de aparente ea dispretuieste prea mult oamenii crezandu-i pe toti niste fraieri, ...dar sa nu ignoram si faptul ca multe curve sunt de genul masculin, barbati care desi sunt casatoriti, cauta escorte pentru "uţa-uţa". Ca "modus operandi", in multe cazuri curva e un aparat de facut bine pentru a crea impresia, aparenta ca ea este ingenua, altruista si nevinovata. Dincolo de aparente curva e lingusitoare, hoata, egoista, materialista si pornita spre desfrau, jignind in acelasi timp orice virtute. In actiunile ei se foloseste de regula "150 de metri", distanta ajustabila in functie de target. De ce creeaza curvele aparente? Pentru ca "legile morale pedepsesc mai iute si mai tare decat legile penale" - Honore de Balzac.


Nu trebuie sa fi un geniu al literaturii franceze, asa cum a fost considerat Balzac, ca sa-ti dai seama ca o curva actioneaza conspirativ si subversiv. In timp ce te bucuri de racoarea diminetii, observi absolut intamplator, cum o tentativa de patron, circula (cu ajutorul inertiei) avand farurile stinse si motorul oprit, de ramai tampit, ...un adevarat cotropitor de "pasarici"! Numai ca "pasarica" in cauza are 'şaiba" pe deget, adica e foarte casatorita. Munca grea si meseria asta de curva, trebuie sa ajustezi corect distanta dintre domiciliu si "punctul de extractie", daca mai vrei combustibili solizi, ca nu accepti tu sa te calareasca mini-patronul la modul altruist. Atentie si la gesturile deconspirative, mergi tot inainte precum soldatul rus, cu telefonul in "teaca" si privirea inainte, pana ajungi la "punctul de extractie".


"Virtutea femeii ramane de neimpacat cu datoriile si cu libertatile societatii" - Honore de Balzac. Cu alte cuvinte, e absolut de nefiresc ca tu, "purtatoare de şaiba" sau foarte in curand viitoare "purtatoare de şaiba", sa domiciliezi efectiv prin diferite baruri si restaurante, tinand companie barbatilor in timp ce esti profund de beata, pana la 4 dimineata. Bine, asta nu inseamna ca daca nu te afli in starea ta naturala, adica tot timpul "lovita in aripa si intrata in picaj", asta iti da dreptul sa fi dama de companie. O alta observatie ar fi ca, chiar daca ai stabilit distanta dintre domiciliu si locatia unde te destrabalezi ca o "pocnitoare" ordinara, la 40 de kilometri, lumea ramane tot mica. Nu de alta dar un concetatean care te-a vazut tinand companie acestor "domni" posibil generosi, pana la ora 3:30 AM, m-a sunat siderat si m-a intrebat daca ai trecut de la statutul de femeie "luata", la cel de femeie single. Ce alta impresie sa lasi in aceste imprejurari?


Aparente care ascund pendulari sentimentale (asa se zice la curvasarie acum) cam asta e ideea centrala. Sa vina la tine trei publicatii si sa te intrebe diverse chestii, de ce ai ales sa te faci soferita de TIR, etapele pe care le-ai parcurs pana ai ajuns sa conduci un camion sau cisterna de mari dimensiuni, cum au reactionat colegii tai barbati si in tot acest timp sa induci in eroare, sa spui ca ai gasit sprijin din partea uni prieten, nespecificand ca acest prieten e chiar sotul tau mi se pare extrem de suspect. Relatiile erotice cu parteneri de ocazie de regula sunt gratificante, recompensate si asta o stie foarte bine Simona Mărgăian Tiriplică "nevasta" de politist iubacioasa de italieni cu creieri atrofiati. Dincolo de aparente, de regula, descoperi o mare curva, ca si concluzie finala.

Niciun comentariu: